Vectric Camprogram

Aspire

Varför välja Aspire?

Cut3D

Varför välja Cut3D​?

Cut3D är en dedikerad verktygsspårmotor för CNC-bearbetning av 3D-modeller som har designats med hjälp av en 3D CAD- eller grafikdesignprodukt som AutoCAD, Rhino3D, 3D Studio etc. eller skannats med en laser- eller pekprobsanordning. Cut3D: s exceptionellt användarvänliga gränssnitt leder dig steg-för-steg genom att ladda en modell, ställa in storleken, interaktivt placera flikar för att hålla jobbet på plats, beräkna enkel, dubbel eller fyrsidig grovbearbetning och efterbehandling av verktygsbanor, förhandsgranska resultaten och slutligen spara CNC-koden för att köra på din maskin.

3D-modeller som är för stora / tjocka att bearbeta på grund av portalhöjd, skärlängd eller begränsad materialtjocklek kan ”skivas” i separata delar. Varje skiva kan sedan bearbetas och hela jobbet monteras.

Cut2D PRO

Varför välja Cut2D Pro?

Cut2D Pro ger dig kraften att producera komplexa 2D-mönster med profil-, fick-, borr- och lägga in verktygsbanor. Med obegränsad jobb- och verktygsstorleks, verklig process för att lägga ut skär-mönster  & jobb inställnings guider.

Cut2D Pro har användarvänliga vektorritnings- och redigeringsverktyg med kraftfulla 2D-bearbetningsstrategier för CNC-fräsning eller gravering och tillhandahåller en kraftfull men intuitiv mjukvarulösning för fräsning av delar på en CNC-maskin.

 

Nyckelstyrkor för Cut2D Pro

  • Programvaran kan importera 2D-mönster från andra program men ger också en fullständig uppsättning ritnings- och redigeringsverktyg.
  • Verktygsspåralternativen täcker alla typiska 2D-fräsoperationer som profilering, fickfräsning, automatiska inlägg och borrning.

Cut2D DESKTOP

Varför välja Cut2D Desktop?

Cut2D Desktop är ett lättanvänt vektorritnings- och redigeringspaket med kraftfulla 2D-bearbetningsstrategier för CNC-fräsning eller gravering.

Cut2D Desktop tillhandahåller en kraftfull men intuitiv mjukvarulösning för fräsning av delar på en CNC-router och innehåller verktyg för 2D-design och redigering och effektiv 2D-verktygsberäkning.

Nyckelstyrkor för Cut2D Pro

  • Programvaran kan importera 2D-mönster från andra program men ger också en fullständig uppsättning ritnings- och redigeringsverktyg.
  • Verktygsspåralternativen täcker alla typiska 2D-fräsoperationer som profilering, ficka, automatiska inlägg och borrning.

Cut2D DESKTOP

Varför välja VCarve Desktop?

VCarve Desktop tillhandahåller en kraftfull men intuitiv mjukvarulösning för att skapa och fräsa delar på en CNC-maskin. VCarve Desktop ger dig kraften att producera komplexa 2D-mönster med profil-, ficka-, borr- och inläggverktygsbanor, plus ger dig möjligheten att skapa mönster med v-carving-strukturer samt importera  Vectric 3D-clipart eller enstaka modellfiler. ’Desktop’ -utgåvan är designad för små CNC-maskiner, riktade till hobby- eller icke-produktionsmiljöer.

Nyckelstyrkor för VCarve Desktop

  • VCarve Desktop kan importera 2D-mönster från andra program men ger också en fullständig uppsättning ritnings- och redigeringsverktyg.
  • Verktygsbanealternativen täcker alla typiska 2D-fräsoperationer som profilering, ficka, automatiska inlägg och borrning samt 2.5D strategier som V-Carving, Prisma fräsning, forma verktygsbanor, spårfräsning och till och med en dekorativ texturerings strategi.

Cut2D PRO

Varför välja VCarve Pro?

VCarve Pro tillhandahåller en kraftfull men intuitiv mjukvarulösning för att skapa och fräsa delar på en CNC-maskin. VCarve Pro ger dig kraften att producera komplexa 2D-mönster med profil-, fick-, borr- och inläggverktygsbanor, plus ger dig möjligheten att skapa mönster med v-carving-strukturer samt import av Vectric 3D-clipart eller enstaka modellfiler. ”Pro” -utgåvan ger dig obegränsad jobb- och verktygsstorlek, verklig formfräsning och mallar, idealiskt anpassad till en produktionsmiljö.

Nyckelstyrkor för VCarve Pro

  • VCarve Pro kan importera 2D-mönster från andra program men ger också en fullständig uppsättning ritnings- och redigeringsverktyg.
  • Verktygsbanealternativen täcker alla typiska 2D-fräsoperationer som profilering, ficka, automatiska inlägg och borrning samt 2.5D strategier som V-Carving, Prisma fräsning, forma verktygsbanor, spårfräsning och till och med en dekorativ texturerings strategi.

PhotoVCarve

Varför välja PhotoVCarve?

PhotoVCarve konverterar omedelbart fotografier och bilder till högkvalitativa verktygsbanor som kan köras på praktiskt taget alla CNC-routnings- och graveringsmaskiner.

Möjligheten att skapa permanenta CNC-maskinbilder på jobb har varit en utmaning för många maskinanvändare och även om det finns mjukvaruprodukter som verkar erbjuda den tjänsten så misslyckas de ofta att leverera i verkligheten.

PhotoVCarve är också perfekt för bearbetningsmaskinen för 3D-litofaner direkt från fotografier, som gör perfekta presenter, minnessaker och minnesmärken som kommer att finnas kvar i generationer.

De möjligheter som PhotoVCarve erbjuder är oändliga och det kan användas av alla CNC-maskin användare. Från hobbyarbetare som bygger sina egna ’hemma byggen’ till professionella gravörer som kör dyra industrimaskiner, programvaran erbjuder något för alla.

Observera: Photo VCarving ingår också i VCarve Desktop version 10, VCarve Pro version 10 och Aspire version 10. PhotoVCarve kan också köpas på egen hand.